Engelse hondennamen

Engelse hondennamen zijn populair, omdat het Engels natuurlijk een wereldtaal is. Daarnaast vinden veel mensen de Engelse taal een mooie taal en daarmee de Engelse namen ook. Het Engels kent veel stoere namen voor een hond.

 

Bekijk je favorieten!

Harvey

Waar op letten bij het kiezen van een naam?

Bij Engelse hondennamen is het belangrijk om geen naam te kiezen, die op de naam van een huisgenoot lijkt. Dus ook geen naam die lijkt op een ander huisdier wat je al hebt. Hiermee veroorzaak je onnodige verwarring voor de hond, met de bijkomende stress. Voorbeelden van stoere Engelse reuennamen zijn:

Baxter, Bear, Harley, Grumpy, Rocky, Tiger, Juke of Zack. Het Engels kent ook veel mooie vrouwtjes namen. Voorbeelden mooie Engelse namen voor je teefje zijn: Lady, Tessa, Beauty, Pearl, Xena, Jane of Judy.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie namen van Engelse oorsprong van je hond. Die kun je makkelijk op het internet vinden. Er zijn er meer dan honderd in het Engels en daarnaast is het mogelijk om op Engelse mensennamen te Googlen. Die zijn vaak heel geschikt, als Engelse hondennaam. Als het maar een korte naam is.

Heb je idolen of favoriete sporters, actrices, acteur, Hollywood sterren, presidenten of andere helden, dan is het misschien een leuk idee om die als naam voor je nieuwe aanwinst te geven. Mocht de naam van je film- of sportster te lang zijn, dan kun je die natuurlijk afkorten of hun nickname gebruiken. Michael, Jack, Prince, Donna (afgeleid van enkele sterren) zijn enkele voorbeelden in deze categorie namen.

Heb je een schone vrouwelijke viervoeter, dan is wellicht Lady een passende naam. Heb je een grote Boxer of Rottweiler aangeschaft, dan slaat Bear goed op zijn uiterlijk. Het werkt natuurlijk ook goed om een klein schoothondje, Bear of Jack te noemen. Waarschijnlijk zullen er veel mensen een glimlach om hun mond krijgen, als je zo’n stoere naam roept en er komt een klein allerliefst viervoeter aangerend. Het omgekeerde geldt natuurlijk ook. Engelse hondennamen zijn er natuurlijk voldoende? Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan verder bij de reu of teefje